ONDARA PRESENTA EL LLIBRE “VEO, IMITO Y APRENDO” EN LA COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE L’AUTISME

Ondara, 04.04.22. Dissabte passat, 2 d’abril, es commemorava el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme 2022. Coincidint amb aquesta efemèride, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, es va oferir el dissabte al matí, a la Casa de Cultura, la presentació del llibre titulat “Veo, imito y aprendo”, que ha sigut escrit per Mari Carmen Aranda i Nacho Mexía, i il·lustrat per Daniela Mexía.

El llibre l’han escrit la mare i els germans d’una xiqueta amb Trastorn de l’Espectre Autista. Van presentar el llibre, i després van fer un contacontes del mateix per als xiquets i xiquetes que van anar a la presentació. Va ser un acte molt emotiu, en veure l’actitud de la família, i la implicació del germans de la xiqueta.

“Veo, imito y aprendo”- Editorial infantil BABIDI-BÚ- «Aquest projecte naix de la necessitat de trobar un llibre que arreplegue, amb un missatge clar i senzill, alguns gests i conductes de comunicació i socialització que han de ser adquirides per un bebè en els primers mesos de vida. El llibre té una clara intencionalitat: «La connexió del bebè amb el seu nou entorn, a través de les rutines diàries». Pensat i creat per als xiquets, amb un desenvolupament evolutiu «estandarditzat,» però molt especialment per a ajudar a aquells que, en la primera etapa de vida, puguen tenir dificultats per a relacionar-se amb l’entorn que els rodeja. És per això, pel que cadascuna de les frases llança un missatge de comunicació, socialització i aprenentatge».

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.