L’ESPAI JOVE D’ONDARA PRESENTA UNA COMPLETA PROGRAMACIÓ PER AL MES D’ABRIL

Jocs de taula, fira del llibre, taller de ball modern, torneig de tenis taula i torneig de «laser tag» centralitzen les activitats d’aquest mes

Ondara, 01.04.22. L’Espai Jove d’Ondara es continua consolidant entre la joventut amb una atractiva programació mensual per a aquest mes d’abril. La programació ja ha estat presentada a l’alumnat de l’IES Xebic (al Punt d’Informació Juvenil que es munta tots els dijous a l’hora del pati) i arranca hui mateix, divendres 1 d’abril, amb l’Espai de jocs del mes d’abril, que s’ha ampliat a tots els divendres de mes, degut a la bona acollida del projecte. Aquest mes d’abril el joc protagonista és «Exploding Kittens»: un joc de baralla de cartes, ràpid, amb tensió fins al final de la partida, i molt divertit.

Este mes es farà també la Fira del llibre d’Intercanvi per poder intercanviar llibres juvenils, còmics i jocs amb motiu del mes d’abril, mes del llibre. Aquest es desenvoluparà en una primera fase de recollida (de l’1 al 21 d’abril); després es realitzarà la classificació del material en bon estat, mal estat i mitjà estat; i finalment es podrà intercanviar el material (del 26 al 29 d’abril).

Per a les vacances de Pasqua s’ha organitzat l’inici d’un taller de ball modern que tindrà 4 sessions: dues en abril (dijous 21 i 28 abril) i dues en maig (dijous 5 i 12 maig). El taller es desenvoluparà a l’Espai Jove i és gratuït, tot i que es demana una inscripció de 3€ retornable en acabar el taller si s’ha assistit a les sessions. D’aquesta manera es vol donar continuïtat a un Espai de ball i expressió corporal a l’Espai jove, que en acabar el taller de ball es dinamitzarà amb altres activitats.

També en el context de les vacances de Pasqua, s’ha organitzat un Torneig de Tenis Taula, els dies 20 i 22 d’abril amb enfrontaments per parelles, semifinals i gran final; i amb un premi per al guanyador o la guanyadora.

Finalment, el mes d’abril acabarà amb una Activitat especial, un Torneig de Laser Tag (Pistoles Laser) que s’haguera hagut de celebrar a desembre però es va ajornar per la gran incidència del COVID19. Per les característiques de l’activitat, es celebrarà a l’edifici del Prado el dissabte 30 d’abril de 17 a 20 hores.

Les activitats que requereixen inscripció són el taller de ball, el torneig de tenis taula, i el torneig de laser tag. La inscripció es podrà fer presencialment a l’Espai Jove, al correu joventut@ondara.org o per whatsapp als telèfon 667949702 o al 627108776.

L’Espai Jove d’Ondara obri de dilluns a divendres de 10 a 20 hores, i els dissabtes de 17 a 20 hores. Durant les vacances de Pasqua, l’Espai Jove romandrà tancat el 14, 15, 16, 18 i 25 d’abril.

REGIDORIA DE JOVENTUT * ESPAI JOVE ONDARA

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.