APROVATS PER UNANIMITAT TOTS ELS PUNTS DEL PLE DE MARÇ D’ONDARA

En el ple es va reconèixer a la funcionària Raquel Gasquet, que es jubilava ahir després de 45 anys de servei en l’administració local

Ondara, 01.04.22. La corporació municipal d’Ondara va celebrar ahir el ple ordinari corresponent al mes de març. Una sessió que va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques (Equip de Govern PSPV-Compromís, Partit Popular i Ciutadans) tots els punts de l’ordre del dia. Per a culminar la sessió, l’Alcalde José Ramiro va voler agrair el seu treball a la funcionària de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Gasquet Masanet, que es jubilava ahir 31 de març de 2022 després de més de 45 anys de servei en l’Ajuntament. A continuació, el Secretari Municipal, Juan Noguera, va voler tindre unes paraula per a Raquel Gasquet, a qui, emocionat, va expressar la gran consideració personal que li té, i va reconèixer la seua professionalitat amb quasi 46 anys treballant en l’Ajuntament d’Ondara; d’ells, havent compartit 33 anys com a companys en aquest consistori. Després, tota la corporació va dedicar un aplaudiment a Raquel Gasquet.

Respecte als punts de l’ordre del dia, es van aprovar tots per unanimitat. Van destacar dos adhesions. D’una banda, es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament d’Ondara a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, que és la Secció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FVMP) dedicada a la promoció i protecció de la salut i al benestar dels ciutadans. D’altra banda, l’Ajuntament d’Ondara es va adherir a la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030, acordant el compromís de l’Ajuntament a treballar en l’aprovació d’un Pla d’Actuació o Estratègia Local, en el qual s’elabore una anàlisi de situació i un pla de localització i implementació dels ODS de l’Agenda 2030.

També es va aprovar la metodologia per al procés de pressupostos participatius i la calendarització proposada pel Consell de Participació Ciutadana d’Ondara, donant així un pas més per a engegar el procés (enguany 2022 es destinaran 50.000 euros als projectes que presente la ciutadania per a ser impulsats amb Pressuposts participatius). A més, es va aprovar el nou Conveni-tipus de col·laboració entre la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència Segona i la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, i l’Ajuntament d’Ondara per a la cessió dels drets de tanteig i retracte, que tindrà una durada inicial de quatre anys, i que és idèntic al conveni aprovat en octubre de 2020 que va estar vigent fins al passat 26 de gener de 2022. Així mateix, es va aprovar un reconeixement extrajudicial de crèdits.

Publicado en Actualitat, Política.