LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT I AGRICULTURA D’ONDARA INFORMA DE LA REUNIÓ EL 29 DE MARÇ A LA CASA DE CULTURA SOBRE LES AJUDES PER LA PLAGA DE XYLELLA

Ondara, 22.03.22. La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, informa que el proper dimarts 29 de març a les 18:30 hores tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Ondara una reunió dirigida als propietaris dels bancals afectats per la plaga Xylella fastidiosa, (organitzada des del Departament de Sanitat Vegetal de la Conselleria d’Agricultura) per a parlar de les Ajudes Indemnitzatòries de Xylella, així com de les ajudes destinades a la replantació de parcel·les fructícoles el cultiu de la qual siga o haja sigut destruït, com a conseqüència de les mesures destinades a evitar la propagació de Xylella fastidiosa.

En la reunió es comptarà amb la presència de l’Assessor Jurídic en la Província d’Alacant, Rubén Muñoz Sánchez. Amb aquesta figura es facilita als interessats l’accés a la documentació necessària per a la presentació de documentació (sol·licitud de llenya, sol·licitud de còpia de comunicacions, presentació d’ajudes…) i l’assessorament per a poder omplir-les correctament. Recordem que tota la informació actualitzada de la situació de la plaga Xylella es troba disponible en l’enllaç següent:

https://www.agroambient.gva.es/va/web/agricultura/xylella-fastidiosa

Publicado en Actualitat, Ajuntament.