ONDARA ORGANITZA UNA RUTA DE SENDERISME PER A COMMEMORAR EL DIA DE LES VIES PECUÀRIES I CAMINS PÚBLICS

La ruta serà de 10 km i es realitzarà el diumenge 3 d’abril

Ondara, 21.03.22. La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, ha organitzat una ruta senderista per al diumenge 3 d’abril, emmarcada en la commemoració del II Dia de les Vies Pecuàries i Camins Públics. La ruta, organitzada amb la col·laboració del Club de Senderisme d’Ondara, recorrerà un total de 10 km, amb eixida a les 9 hores des del Prado i parada de 30 minuts per esmorzar.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins al 31 de març (a fi de disposar del corresponent segur), de forma presencial, en l’Ajuntament d’Ondara (registre) i en la Casa de Cultura.

En la ruta es passarà pels següents camins i vies pecuàries: Assagador dels Vinyals, Assagador de Pego, Assagador de les Sorts de Vinyals, Camí del Molló, Camí del Verger a Xàbia, Camí de Xàbia i Camí Nou de Dénia.

REGIDORIA D’AGRICULTURA I MEDI AMBIENT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.