CULMINA L’ARREPLEGADA DE BÉNS A ONDARA PER A ENVIAR A UCRAÏNA

Ondara, 21.03.22. Ja ha culminat a Ondara l’arreplegada de béns per a enviar a Ucraïna. La setmana passada va concloure el període de recollida d’ajuda humanitària que es va iniciar al Prado d’Ondara fa dues setmanes. Ondara va crear una comissió per a mitigar els efectes del conflicte bèl·lic i, seguint les indicacions de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), des de la Regidoria d’Atenció Social d’Ondara, dirigida per M.ª Carmen Velázquez, es va habilitar el recinte municipal del Prado com a centre logístic per a la recepció, selecció i enviament del material recollit a aquells llocs que requereixen l’ajuda humanitària. Des del passat 8 de març es va portar endavant la recollida de béns de primera necessitat (sanitari, tèxtil, higiene, refugi i aliments). La comissió va organitzar a nivell logístic les donacions de pobles veïns (Benidoleig, Beniarbeig, Els Poblets, El Verger, i Ondara) per a portar-les al Recinte Ciutat de la Llum d’Alacant, des d’on se centralitza l’enviament de l’ajuda humanitària.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha volgut agrair la col·laboració dels veïns i veïnes que van realitzar les donacions durant aquestes setmanes; a les persones voluntàries, que van realitzar una tasca essencial en aquest projecte solidari; al Centre Comercial (que es va coordinar amb l’Ajuntament per a la recollida de material); a l’Escola Municipal i l’Institut, i a Transports Pineda, que es va oferir de manera totalment altruista per a portar l’ajuda humanitària fins al punt de recollida d’Alacant.

L’Ajuntament d’Ondara continua treballant per a portar el seu granet d’arena en aquests durs temps per a Ucraïna, i , seguint les indicacions de la FVMP, ara el punt clau per a treballar és el d’atenció social per a les persones que han sigut desplaçades, segons ha indicat la Regidora d’Atenció Social d’Ondara, M.ª Carmen Velázquez.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.