CARLOS MULET I ADRIÀ RIBES MERAVELLEN EL PÚBLIC AMB «CONNECTA PERCUSSIÓ», CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA AL PRADO D’ONDARA

El públic va poder comprovar la millora de la sonoritat del Prado després del projecte de millora acústica realitzat per l’Ajuntament d’Ondara en aquest espai

Ondara, 21.03.22. Diumenge passat 20 de març, dins de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) per a aquest mes de març 2022, dins del seu projecte de “cultura segura”, es va oferir al Prado d’Ondara el concert de «Connecta Percussió», emmarcat al Cicle de Música de Cambra al Prado d’Ondara, amb els músics Carlos Mulet i Adrià Ribes, amb la col·laboració de l’associació AljubMusic. «Connecta Percussió» és el duo format pels percussionistes Adrià Ribes i Carlos Mulet: nous projectes i noves sonoritats.

El públic del Prado (de totes les edats, unes 100 persones), va quedar meravellat amb aquest concert i fascinat pel nivell dels músics. Els assistents també van poder comprovar la millora de la sonoritat del Prado després del projecte de millora acústica realitzat per l’Ajuntament d’Ondara en aquest espai. En ser un concert instrumental de percussió, que té plans sonors molt exigents i secs, ahir es va posar a prova al màxim rendiment la qualitat de l’edifici per a acollir actes musicals, i tal com es va poder comprovar, va ser espectacular i va sonar molt molt bé. Cal esmentar que el Prado va ser objecte recentment d’un projecte de millora acústica, i les obres realitzades han permès reduir el temps de reverberació (eco) que dificultava l’aprofitament per a activitats lúdiques i culturals.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.