INA MARTÍ I AITANA FERRER VAN PRESENTAR «PARAULES DE DONA» A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 14.03.22. Dissabte passat 12 de març, Ina Martí i Aitana Ferrer van presentar a la Casa de Cultura d’Ondara el seu espectacle “Paraules de dona”, amb què van homenatjar i donar visibilitat a la poesia escrita per dones de diferents llocs i èpoques. L’amor, la vida, la societat, la política, la mort, la por … contades des de la feminitat tan sovint feta silenci. Aquest acte va estar emmarcat en la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per al mes de març.

Les cantants Aitana Ferrer i Ina Martí van rescatar “les oblidades”, poetesses que pràcticament han passat desapercebudes i donen vida als seus poemes, a través de la música. Els poemes de Rosa Leveroni, Clementina Arderiu, Alfonsina Storni, Maria Josep Escrivà, Isabel Garcia i Canet, Eladia Blazquez, Maria Beneyto, Mireia Calafell, Maria Ibars, entre d’altres, van prendre vida en les veus de les cantants Ina Martí i Aitana Ferrer, acompanyades pel violoncel de Clara Dols i el piano d´Enric Murillo, compositor i director de l’espectacle.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.