FRANCISCO CEJUDO VA PRESENTAR A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA LA SEUA ANTOLOGIA POÈTICA «LUGAR DE RESIDENCIA» SELECCIÓ 1980-2020

Ondara, 14.03.22. El poeta Francisco Cejudo va presentar divendres passat 11 de març a la Casa de Cultura d’Ondara el seu llibre «Lugar de residencia» ; una antologia que arreplega un centenar dels seus poemes més representatius entre 1980 i 2020.

«Lugar de residencia» presenta una visió global de la seua obra i dels temes que més li preocupen com a escriptor: el temps, l’amor i la destinació. La presentació va comptar amb nombrós públic. L’acte va comptar amb l’acompanyament musical de Concha Ballester a la guitarra.

La presentació literària està emmarcada en la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara d’aquest mes de març.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.