L’EXPOSICIÓ «UNIVERSO FRIDA» DE PACO CHIKA ES POT VISITAR DEL 10 AL 31 DE MARÇ A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 11.03.22. Ahir es va inaugurar a la Casa de Cultura d’Ondara la mostra de l’artista Paco Chika, titulada «Universo Frida». L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora de Cultura i d’Igualtat, Raquel Mengual, els quals li han donat l’enhorabona a Paco Chika per aquesta magnífica exposició.

L’exposició «Universo Frida» de Paco Chika gira al voltant de la seua musa, la pintora mexicana Frida Kahlo, com queda reflectit en les 10 obres pictòriques que es poden contemplar, i en les jaquetes custumitzades amb frases i imatges de Frida, així com les creus que, inspirades en els cementeris mexicans, també es poden visualitzar en la mostra. En l’exposició, com a obra principal, es troba «Alas pa volar»; una obra que, en una escala major, va ser plasmada en un gran mural d’art urbà creat al juny de 2021 per Paco Chika al passeig de vianants junt al riu Alberca, a iniciativa de la Regidoria d’Igualtat.

L’exposició es pot visitar fins al 31 de març a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.