L’ESCOLA DE TENNIS TAULA D’ONDARA PARTICIPA AL TORNEIG EMMARCAT EN EL PROGRAMA “DONA I ESPORT” DE XÀBIA

Van participar a aquest torneig femení Zoe You Fang Peiró, categoria cadet, i Elena Medvedeva categoria absoluta

Ondara, 10.03.22. El passat dissabte 5 de març, l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara va participar el torneig de tennis taula que es va celebrar a Xàbia, emmarcat en la proposta esportiva “Dona i Esport” que Xàbia acull del 5 al 24 de març. El torneig va comptar amb la cinc vegades campiona d’Europa, Sara Ramírez.

Per part de l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara, van participar a aquest torneig femení Zoe You Fang Peiró, categoria cadet, i Elena Medvedeva categoria absoluta. Zoe va quedar 1ª classificada en categoria cadet. Elena també va quedar primera, en ser l’única participant en la seua categoria.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.