L’AJUNTAMENT D’ONDARA REALITZARÀ UNA APORTACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE 10.000 EUROS A CÀRITAS PER A L’HABILITACIÓ DE LA SEUA NOVA SEU AL CARRER ESGLÉSIA

Ondara, 11.03.22. Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara una reunió per a abordar la col·laboració municipal amb Càritas Ondara. Fruit d’aquesta trobada, l’Ajuntament d’Ondara realitzarà una important aportació econòmica perquè Càritas puga disposar d’una nova seu al costat de l’Església. En la trobada han participat, per part de l’Ajuntament d’Ondara, l’Alcalde, José Ramiro; la Regidora d’Atenció Social, Mª Carmen Velázquez, i la Regidora d’Hisenda, Raquel López; i per part de l’associació, han participat el Rector d’Ondara i president de Càritas, Ximo Silvestre, i la directora de Càritas Ondara, Antonia Ivars. En aquesta reunió, des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha reconegut i agraït “la gran tasca que aquesta associació està fent pel poble, lluitant contra les desigualtat socials que continuen existint”, segons ha manifestat José Ramiro.

En la trobada s’ha abordat la necessitat que té Càritas d’atendre a nous usuaris, vista la crisi humanitària i la pujada generalitzada de preus que estem vivint. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Ondara, compromès amb la lluita contra les desigualtats socials, realitzarà una aportació de 10.000 euros a Càritas per a realitzar les obres d’habilitació de la seua nova seu, que estarà ubicada en un local (propietat de la parròquia) al carrer Església, al costat del vetlatori; un local que actualment és una cotxera – magatzem i que serà condicionat, per a acollir la nova seu local de Càritas, i condicionar-la a les seues necessitats. Amb aquesta aportació, l’Ajuntament d’Ondara vol ajudar a Càritas en la seua labor social, i a més facilitar el treball a totes les persones voluntàries. Aquesta partida serà aprovada via modificació de crèdits del pressupost municipal, en un ple extraordinari a celebrar la setmana que ve.

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha oferit a Càritas que des de la pròpia associació elaboren un llistat amb productes que necessiten, així com bons, etc, a fi de poder atendre aquesta demanda per part de l’administració local. També s’ha acordat en la reunió que la Regidoria d’Atenció Social de l’Ajuntament i Càritas treballaran de forma col·laborativa per a poder ajudar usuaris d’ambdós serveis de manera integral.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.