CONTINUA HUI A ONDARA LA RECOLLIDA DE MATERIAL PER A MITIGAR LES CONSEQÜÈNCIES DEL CONFLICTE EN UCRAÏNA

LA REGIDORIA D’ATENCIÓ SOCIAL INFORMA QUE LES APORTACIONS PER A UCRAÏNA ES PODEN REALITZAR FINS AL 15 DE MARÇ

Es podrà realitzar entrega dels béns que es necessiten el dissabte 12 de març, d’11 a 15 hores, i també el dilluns 14 de març, i dimarts 15 de març, de 16 a 20 hores en el Prado

  • Es necessita material sanitari de primers auxilis, així com productes d’aliments no peribles
  • Existeix un excés de material tèxtil, i es demana en tot cas material de tipus tèrmic

Ondara, 08.03.22. L’Ajuntament d’Ondara, en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), ha posat en marxa un pla d’actuació per a fer efectives les indicacions realitzades pel Consolat d’Ucraïna en aquesta crisi humanitària. La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha remès noves indicacions que han traslladat els responsables de la coordinació d’ajuda humanitària a Ucraïna, tant del consolat com de la Generalitat Valenciana, per a major efectivitat en la logística i a cobrir adequadament les necessitats humanitàries existents. S’informa de la necessitat extrema de recepció de material sanitari de primers auxilis, així com productes d’aliments no peribles. També s’informa que existeix un excés de material tèxtil. La solidaritat de la ciutadania ha permès rebre roba i mantes a bastament, requerint, en tot cas, material de tipus tèrmic per les dures condicions climatològiques de la zona.

A Ondara, des de la Regidoria d’Atenció Social d’Ondara, dirigida per M.ª Carmen Velázquez, s’ha habilitat el recinte municipal del Prado com a centre logístic per a la recepció, selecció i enviament del material recollit a aquells llocs que requereixen l’ajuda humanitària. Des del passat 8 de març, es duu a terme la recollida de béns de primera necessitat (sanitari, tèxtil, higiene, refugi i aliments). Les donacions es poden fer els dimarts i dijous de 16:00 a 20:00 hores, i els dissabtes d’11:00 a 15:00 hores, per la entrada del Prado pel carrer Poeta Vicent Andrés Estellés. Totes aquelles persones que estiguen interessades en ser voluntàries en aquesta recollida, poden comunicar-ho al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, en el telèfon 966477070. Hui dijous 10 de març es poden continuar fent les aportacions.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.