FINS AL 27 DE MARÇ, LA TORRE DEL RELLOTGE D’ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ «CANYISSOS» DE LA FUNDACIÓ BALEÀRIA

Ondara, 07.03.22. L’exposició «Canyissos» emmarcada en la programació cultural d’Ondara per a aquest mes de març, i organitzada amb la col·laboració de la Fundació Baleària, dins del conveni «Llotges de la Cultura», es podrà contemplar a la Torre del Rellotge d’Ondara fins al 27 de març 2022. La inauguració de l’exposició «Canyissos» es va realitzar dissabte passat 5 de març, i va comptar amb la participació de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i de la gerent de la Fundació Baleària, Sandra Pilato, a més d’alguns dels artistes que han participat en aquesta iniciativa col·lectiva.

L’exposició de pintura «Canyissos» mostra obres d’artistes de les Illes Balears i de la península. El repte: compartir l’art, les emocions i els pensaments sobre el canyís (utilitzat per a la recol·lecció dels albercocs del municipi balear de Porreres, que serveix en aquesta mostra com a suport pictòric). Una exposició col·lectiva amb artistes molt diversos que es van atrevir a transformar i omplir de color un element molt tradicional com el canyís.

Aquesta iniciativa compta amb obres dels artistes: Zulema Bagur, Empar Boix, Patricia Boned, Núria Bosch mercader, Diana Bustamante, Jorge Cabral, Ximo Canet, Pilar Cerdà, Dolors Comas, Ramon Company, Toni De la mata, Margarita Espinosa, Francesc Florit Nin, Marianela Gallardo, Llorenç Garrit, Marga Guasch, Pep Guerrero, Purificación Lema del Río, Carmen Liberal, Antoni Mari “Tirurit”, Xurxo Martinho, Viicenç Palmer, Joan Pascual Roca, Ana Politakis, Francesc Ramis Oliver, Pilar Ribas Maura, Enric Riera, Jaime Roig De Diego, Gabriela Seguí Aguiló, Doralice Souza, Lluí Vidaña, Ángel Zabala, Tià Zanoguera, Toni Alcina Juliià, Gabriel Barceló Ramonell, Caterina Bonnin Ramis, Jeronimo Bonnin Valls, Antonia Bover Gomila, Maria Antònia Cerdà Mora, Margalida Feliu, Margalida Ginard Sastre, Catalina Hernández Vich, Miguel Ángel Jiménez Navarro, Kumiko, Biel Mas, Hernando Maura, Margalida Mora Llaneras, Benet Mora Ramis, Toni Rigo Sastre, Lluvia Roja, Cati Sampol, Miguel Segura Palmer, Joan Carles Soler i Francisca Palerm.

Les visites a aquesta exposició en la Torre del Rellotge d’Ondara es poden realitzar en horari de la Casa de Cultura.

ENTRADA GRATUÏTA

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara #CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.