EL PROGRAMA «ET FORMEM – ONDARA APOSTEM PEL TEU FUTUR V» CREA UN CARTELL AMB LES DONES TREBALLADORES FORESTALS I JARDINERES PER A COMMEMORAR EL 8 DE MARÇ

Ondara, 07.03.22. En el programa Et Formem «Ondara apostem pel teu futur V» han realitzat un cartell amb les dones treballadores forestals i jardineres, que treballen en aquest programa, per a commemorar el 8 de març Dia Internacional de la Dona, «dia en què recordem la lluita de les dones, en el nostre cas, en el món laboral, contra la desigualtat estructural entre dones i homes que encara persisteix en el món», segons indiquen des d’aquest programa formatiu que s’imparteix a Ondara.

El programa “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur V”, consta de l’especialitat forestal i jardineria amb un total de 10 alumnes en cadascuna, i s’està impartint a Ondara gràcies a una subvenció concedida pel Labora Servei – Valencià d’Ocupació i Formació per a la realització d’aquest programa mixt d’ocupació i formació.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.