L’AJUNTAMENT D’ONDARA CREA UNA COMISSIÓ PER A MITIGAR LES CONSEQÜÈNCIES DEL CONFLICTE EN UCRAÏNA

La Regidoria d’Atenció Social habilita el recinte del Prado com a centre logístic per a la recepció, selecció i posterior enviament del material recollit als llocs que requereixen ajuda humanitària

Ondara, 04.03.22. L’Ajuntament d’Ondara, en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), posa en marxa un pla d’actuació per a fer efectives les indicacions realitzades pel Consolat d’Ucraïna en aquesta crisis humanitària. Des de la Regidoria d’Atenció Social d’Ondara, dirigida per Mº Carmen Velázquez, va a dur-se a terme l’habilitació del recinte municipal del Prado com a centre logístic per a la recepció, selecció i posterior enviament del material recollit a aquells llocs que requereixen ajuda humanitària, per ajudar a totes aquelles persones que han sigut directa o indirectament afectades per aquest conflicte internacional.

A partir de la propera setmana (des del 8 de març), es durà a terme la recollida de béns de primera necessitat (sanitari, tèxtil, higiene, refugi i aliments). Les donacions es podran fer els dimarts i dijous de 16:00 a 20:00 hores, i els dissabtes d’11:00 a 15:00 hores, per la entrada del Prado pel carrer Poeta Vicent Andrés Estellés. Totes aquelles persones que estiguen interessades en ser voluntaris en aquesta recollida, poden comunicar-ho en el Centre Social Trini Reyes d’Ondara, en el telèfon 966477070.

Igualment, l’Ajuntament d’Ondara vol expressar la seva voluntat i suport a totes aquelles a associacions municipals que vullguen iniciar qualsevol iniciativa per a ajudar davant aquest conflicte bèl·lic que està castigant l’Est d’Europa.

D’altra banda, des d’Atenció Social es comunica a totes aquelles famílies que vullguen registrar-se com a Família Acollidora, que en la web de la Generalitat Valenciana (Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives) es troba tota la informació necessària per a iniciar el procediment d’inscripció en el Registre de Famílies Acollidores: https://inclusio.gva.es/va/web/menor/procedimiento-de-inscripcion-en-el-registro-de-familias-educadoras375

En aquest durs moments, l’Ajuntament d’Ondara vol donar tot el seu suport a la veïna Ucraïna.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.