LA VEU D’ONDARA ENCETA UNA NOVA ETAPA AMB LA POSADA EN MARXA DE L’ESTUDI DE DIRECTE

Ondara, 04.03.22. Hui divendres 4 de març, aquesta emissora de ràdio municipal, la Veu d’Ondara, ha pogut oferir la seua primera entrevista en directe després de les recents obres realitzades en aquesta instal·lació municipal per a dotar a la ràdio d’un estudi de directe. La primera entrevista ha comptat com convidat especial amb l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro,

Amb les obres executades per la Brigada Municipal, s’ha realitzat una millora substancial en la reorganització dels espais de la Veu d’Ondara, (emissora ubicada en el cèntric carrer Roser d’Ondara), i això, sumat a la dotació amb tots els mitjans tècnics i humans necessaris per a un nou estudi de directe, permetrà que la Veu d’Ondara inicie una nova etapa més dinàmica i pròxima, acostant la ràdio local a la ciutadania, i aconseguint que més que mai, la Veu d’Ondara siga la ràdio de tots i totes.

*LA VEU D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.