ONDARA HABILITARÀ UNA ENTRADA ACCESSIBLE AL TRINQUET MUNICIPAL

L’Ajuntament d’Ondara ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana d’11.218,91 euros ( el 63% del cost de l’obra)

S’ha pensat en eixa accessibilitat també en l’any del 150 aniversari del Trinquet Municipal, per a posar en valor més si cap l’edifici

Ondara, 01.03.22. L’Ajuntament d’Ondara impulsarà unes obres d’accessibilitat per a habilitar una entrada accessible al Trinquet Municipal d’Ondara. Segons ha anunciat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, “les obres tenen com a principal objectiu millorar l’accessibilitat del Trinquet Municipal, ja que aquesta instal·lació esportiva té barreres arquitectòniques, pel fet que es tracta d’un edifici patrimonial datat en 1.872” , indicant que, precisament, «s’ha pensat en eixa accessibilitat també en l’any del 150 aniversari del Trinquet Municipal, per a posar en valor més si cap l’edifici».

La porta d’accés principal al Trinquet, al carrer Sant Benet, consta de dos escalons al costat d’una estreta vorera, en un costat del carrer en què està permès l’aparcament, la qual cosa dificulta l’accés a l’edifici. Les actuacions que ha previst realitzar l’Ajuntament inclouran la creació d’una rampa en el dit accés per a persones amb mobilitat reduïda. L’equip tècnic de l’Ajuntament d’Ondara està treballant per a realitzar un projecte que respecte l’edifici i al mateix temps ho faça més accessible.

Per a executar aquests treballs, l’Ajuntament d’Ondara ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana d’11.218,91 euros, el que suposa un percentatge del 63% del cost de l’obra. La quantia de la subvenció va ser publicada en el DOGV (25 de febrer 2022), amb la resolució del 23 de febrer de 2022, del director general d’Administració Local, sobre les ajudes destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana, referides a facilitar l’accessibilitat de les cases consistorials i edificis públics destinats a tercera edat, a persones amb discapacitat o diversitat funcional i a altres usos públics, mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques, convocades per Resolució de 26 de novembre de 2021, de la Presidència de la Generalitat.

Les obres del Trinquet Municipal d’Ondara no començaran fins passat el mes d’abril, amb l’objectiu d’evitar molèsties durant les celebracions de Setmana Santa (que després de dos anys, tindran lloc de nou a Ondara aquest abril de 2022), i tenint en compte que el tram del carrer Sant Benet on està ubicat el Trinquet Municipal és zona de pas habitual de les processons de Setmana Santa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.