ONDARA ACULL AQUEST DIUMENGE 6 DE MARÇ LA VOLTA CICLISTA FÉMINES – AJUNTAMENT D’ONDARA DE LA XXXVI VOLTA LA MARINA 2022

Aquest cap de setmana estarà dedicat al complet al ciclisme a Ondara, perquè dissabte 5 de març, Ondara acull també la setena etapa de la Volta la Marina 2022

Ondara, 01.03.22. Aquest diumenge 6 de març Ondara acollirà la Volta la Marina Trofeu Ajuntament d’Ondara – II Volta Ciclista Fémines, dins de la XXXVI Volta la Marina 2022. La II Volta Ciclista Fémines – Ajuntament d’Ondara és un esdeveniment treballat des de la perspectiva d’Igualtat, donant importància a la Dona en el panorama ciclista comarcal; de fet, amb aquest esdeveniment Ondara commemorarà l’efemèride del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, i la Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, han presentat aquest esdeveniment del ciclisme femení,acompanyades per responsables de l’organització de la prova i representants del Club Ciclista Segària (col·laborador de l’etapa d’Ondara). En la presentació realitzada a l’Ajuntament d’Ondara han participat el president del Club Ciclista Segària, Esteban Reig; i Mónica Jorro, membre de la directiva.

L’etapa II Volta Ciclista Fémines d’Ondara compta amb 80 km de recorregut; és exclusiva per a dones, i podran participar des de la categoria de cadets fins a M-60. En l’etapa d’Ondara les participants podran gaudir dels paratges naturals del municipi, així com de la Plaça de Bous d’Ondara com a atractiu turístic. L’eixida (10 hores) i la meta (12 hores) tindran lloc a l’Avinguda Doctor Fleming, davant de la Plaça de Bous. La primera mitat de volta es correrà sobre un circuit semiurbà de poc més de 22 quilòmetres que travessarà Beniarbeig, Sanet i Negrals, Benimeli, Ràfol d’Almúnia, Sagra, Tormos i Benidoleig. En cada pas per Ondara hi haurà situada una meta volant. A partir del segon pas, les ciclistes afrontaran la part més exigent amb la pujada de Vall de Laguar, de primera categoria, per la vessant de Sagra. Els últims 19 quilòmetres seran de baixada fins a la meta d’Ondara. Respecte a les xiques en categoria cadet, l’eixida es donarà des de la localitat de Sagra, en el quilòmetre 32,5 de carrera.

Aquesta no serà l’única prova ciclista d’aquest cap de setmana a Ondara, que estarà dedicat al complet a aquest esport en la població, ja que el dia anterior, el dissabte 5 de març, Ondara acollirà la setena etapa de la XXXVI Volta la Marina 2022 amb un recorregut de 80 quilòmetres amb eixida i arribada l’avinguda Doctor Fleming. L’eixida serà en aquesta ocasió a la vesprada, el dissabte 5 de març a les 16h. De manera que tindrem, durant tot el primer cap de setmana de març, un gran ambient ciclista a Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.