LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA POSA EN FUNCIONAMENT EL PROJECTE “ESPAI DE JOCS”: JOCS DE TAULA A L’ESPAI JOVE

Aquesta activitat es realitzarà mensualment, el primer divendres del mes, i pretén donar a conèixer els diferents jocs de taula dels que es disposen a l’Espai Jove

Ondara, 02.03.22. Després de la recent posada en marxa i presentació oficial de l’Espai Jove d’Ondara, des de la Regidoria de Joventut, dirigida per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, s’ha donat a conèixer una de les noves propostes que comencen a funcionar des d’aquesta mateixa setmana: aquest divendres 4 de març s’inicia el projecte “Espai de jocs” que pretén ser una proposta d’oci per als i les joves, per mitjà d’un recurs molt de moda, com són els jocs de taula. Aquesta activitat es realitzarà mensualment, el primer divendres del mes, i pretén donar a conèixer els diferents jocs de taula dels que es disposen a l’Espai Jove.

La presentació ha anat a càrrec de José Ramiro, acompanyat pels tècnics de Joventut de l’Espai Jove d’Ondara, Pedro Gil i Mari Ferrer. A més, s’ha aprofitat la presentació del projecte per a presentar a Raquel Vives, la dinamitzadora que des de l’1 de març s’incorpora al departament de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, gràcies a la subvenció del Pla de municipalització de l’IVAJ amb les entitats locals.

Quant a “Espai de jocs”, la dinàmica de l’activitat sempre serà la mateixa: un primer moment de compartir jocs de taula entre els participants i la presentació d’algun joc de taula perquè tots i totes s’ensenyen a jugar. Aquest mes de març, el joc protagonista és «Ubongo!»; un joc de taula definit com a trepidant i addictiu consistent en encaixar unes peces de colors de la manera més rapida possible.

L’activitat es desenvoluparà de 18 a 20 hores a l’Espai jove i està enfocada per a persones d’entre 12 i 30 anys. A més, està oberta per a que els i les participants puguen portar els seus jocs de taula també, per poder presentar-los i ensenyar a jugar a la resta. La inscripció per al proper 4 de març ja està oberta i es pot fer per mitjà de l’enllaç següent: https://joventut.ondara.org/divendres-de-joc

Perquè jugar, també pot ser seriós!

Publicado en Actualitat, Ajuntament.