L’EQUIP INFANTIL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE GALOTXA JECV

Ondara, 28.02.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar aquest passat diumenge 27 de febrer a les finals autonòmiques de Galotxa dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, i celebrades al Carrer Municipal d’Aldaia i al carrer de pilota de Borbotó (València).

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havia aconseguit classificar l’equip infantil, en guanyar la fase provincial. Ahir a Borbotó, l’equip infantil d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre, Dani Serra i Íker Costa, va aconseguir, en primer lloc, guanyar la primera semifinal contra l’equip de Moixent, i a continuació va jugar la final per l’or autonòmic contra Meliana A. En una final molt ajustada, que es va decidir en l’últim joc (després de portar un tanteig de 20-20 val-val) finalment l’equip d’Ondara va aconseguir el punt decisiu i es va alçar com a campió autonòmic de la seua categoria en la modalitat Galotxa, guanyant 25-20.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pels seus èxits autonòmics.

QUADRE D’HONOR GALOTXA

BENJAMÍ

1º Beniarbeig-El Verger

2º Vinalesa

3º Almenara

4º Meliana

ALEVÍ

1º Massamagrell

2º Meliana A

3º Sella-Relleu

4º Castelló

INFANTIL

1º Ondara

2º Meliana A

3º Moixent

4º Vila-real

CADET

1º Massamagrell

2º Algímia d’Alfara

3º Beniarbeig-El Verger

4º Vila-real

JUVENIL

1º Massamagrell

2º Moixent

3º Vila-real

4º Beniarbeig-El Verger

Publicado en Actualitat, Esports.