Nota premsa Ciutadans Ondara: CIUTADANS ONDARA, VOTA EN CONTRA D’UNA NOVA FASE DE L’IVACE, PEL CANSAMENT DE VEÏNS I EMPRESARIS

**Nota premsa Ciutadans Ondara**

CIUTADANS ONDARA, VOTA EN CONTRA D’UNA NOVA FASE DE L’IVACE, PEL CANSAMENT DE VEÏNS I EMPRESARIS

“Ja està bé d’obres en l’Avinguda d’Alacant, la gent està farta li ha indicat en el Ple, Joan Costa, regidor de Cs al Sr Alcalde d’Ondara, Jose Ramiro.

Ondara, divendres 25 de febrer 2022. El portaveu de Ciutadans Ondara, Joan Costa Soler ha assegurat que en el passat Ple Municipal “que Ciutadans mai s’havia posicionat en contra d’una sol·licitar una subvenció, des que forma part de l’Ajuntament, vinguera d’on vinguera, sempre que afavorir a Ondara” . Ha assenyalat també l’edil taronja, que, “des de l’any 2018 els veïns i empresaris de l’Avinguda Alacant estan patint una obres vergonyoses i inútils, amb una inversió de més de 800.000€ entre les dues fases, *Marjals i Avinguda Alacant i que es quede “el carrer sense pena ni glòria”. El despropòsit és general en la zona, amb irregularitats en tots els tipus de senyalització, amb problemes de pàrquing per a clients i d’accés per a vehicles industrials, canvis de sentit, etc. “Molts veïns i empresaris s’estan posicionant en contra de les obres realitzades fins hui”, explica Joan Costa.

Per aqueix motiu, Joan Costa ha explicat que “ara, en el cas d’aprovació de les ajudes de l’IVACE abans de finalitzar l’any 2022, tenim l’Avinguda Alacant de nou potes enlaire, amb canvis d’asfaltat, aparcaments de bicis i patinets elèctrics, senyalització horitzontal i vertical… en definitiva, un sense fi de “millores” que si acaben com han fet fins ara, el municipi no millorarà, sinó que empitjorarà”.

En aquest sentit, el portaveu de Ciutadans Ondara ha afirmat que “li hem traslladat a José Ramiro, que en principi només li quedaria per a poder fer obres aquest any entrant, ja que l’any vinent amb les Eleccions Municipals molt a la vora, aqueix treball es trasllade a altres gestors interessats en el bé d’Ondara”

———————————————————————————————————————-

CIUDADANOS ONDARA, VOTA EN CONTRA DE UNA NUEVA FASE DEL IVACE, POR EL HARTAZGO DE VECINOS Y EMPRESARIOS

“Ya está bien de obras en la Avenida de Alicante, la gente está harta” le ha indicado en el Pleno, Joan Costa, concejal de Cs al Sr Alcalde de Ondara, Jose Ramiro.

Ondara, viernes 25 de febrero 2022. El portavoz de Ciudadanos Ondara, Joan Costa Soler ha asegurado que en el pasado Pleno Municipal “que Ciudadanos nunca se había posicionado en contra de una solicitar una subvención, desde que forma parte del Ayuntamiento, viniese de donde viniese, siempre que favoreciera a Ondara” . Ha señalado también el edil naranja, que, “desde el año 2018 los vecinos y empresarios de la Avenida Alicante están sufriendo una obras vergonzosas e inútiles, con una inversión de más de 800.000€ entre las dos fases, Marjals y Avenida Alicante y que se quede “la calle sin pena ni gloria”. El despropósito es general en la zona, con irregularidades en todos los tipos de señalización, con problemas de parking para clientes y de acceso para vehículos industriales, cambios de sentido, etc. “Muchos vecinos y empresarios se están posicionando en contra de las obras realizadas hasta la fecha”, explica Joan Costa.

Por ese motivo, Joan Costa ha explicado que “ahora, en el caso de aprobación de las ayudas del IVACE antes de finalizar el año 2022, tenemos la Avenida Alicante de nuevo patas arriba, con cambios de asfaltado, aparcamientos de bicis y patinetes eléctricos, señalización horizontal y vertical… en definitiva, un sin fin de “mejoras” que si acaban como han hecho hasta ahora, el municipio no va a mejorar, sino que va a empeorar”.

En este sentido, el portavoz de Ciudadanos Ondara ha afirmado que “le hemos trasladado a José Ramiro, que en principio sólo le quedaría para poder gestionar este año entrante, ya que el próximo año con las Elecciones Municipales a la vuelta de la esquina, ese trabajo se traslade a otros gestores mejores e interesados en el bien de Ondara”

**Nota premsa Ciutadans Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.