LA COMISSIÓ D’IGUALTAT D’ONDARA VA OFERIR AHIR LA XERRADA “CICLE ACTIVA – CICLE MENSTRUAL I RENDIMENT ESPORTIU FEMENÍ”

Ondara, 25.02.22. Ahir dijous 24 de febrer, es va celebrar una nova xerrada organitzada per la Comissió d’Igualtat d’Ondara a la Casa de Cultura. En aquesta ocasió es van abordar en profunditat els efectes i símptomes del cicle menstrual i com afecta el rendiment femení, especialment en esportistes.

Les persones assistents van poder resoldre els seus dubtes al voltant d’aquest tema amb Carlos Cabrera, entrenador personal i membre d’Endurance i Nuttraining, que va explicar les fases del cicle i com els entrenaments s’han d’adaptar a cadascuna d’elles.

També va desenvolupar com han de ser tant el tipus de preparació, com l’ajust en la càrrega d’entrenament en funció de les fases del cicle menstrual.

La Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, va agrair al ponent la seua participació i va destacar la importància de l’estudi del cicle menstrual i la seua afecció en tots els àmbits de la vida de les dones, recordant, tal i com va indicar Carlos, que un terç de la vida de les dones es passa menstruant.

*COMISSIÓ D’IGUALTAT*

*REGIDORIA D’IGUALTAT AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Cultura.