RUTA DELS RIURAUS INFORMA: RUTES GUIADES 2022 “ECOTURISME I CICLOTURISME AL TERRITORI DIÀNIC”

Ruta dels Riuraus informa que ja està disponible la programació de les rutes per a enguany 2022. A partir de març i fins a octubre, 18 rutes guiades recorreran tots els municipis que formen part de la Ruta dels Riuraus (Teulada-Moraira, Dénia, Gata De Gorgos, Ròtova, El Verger, Pedreguer, Xàbia, Parcent, Xaló, La Xara, Orba, El Poble Nou de Benitatxell, Jesús Pobre, Llíber, La Rectoria, Orba, Ondara, i Benissa).

Hi ha dos tipus de rutes per a poder satisfer a tot tipus d’apassionats pel patrimoni. D’una banda, rutes curtes que no superen els quatre quilòmetres que es realitzaran passejant (apte per a tots els públics). I també comptem amb tres rutes amb bicicleta, una aposta pel cicloturisme i la sostenibilitat, que permet comprendre major distància però mai superant els deu quilòmetres.

Poble a poble, descobrirem la importància de la producció i comercialització de la pansa en les nostres comarques. Com l’any passat, María Roselló, d’Endèmica, guia intèrpret ambiental, s’encarregarà de dirigir i explicar les rutes guiades. No hi ha dues rutes iguals, cadascuna conta les peculiaritats de cada municipi. Per a assistir és necessari inscripció prèvia al telèfon 616043173. La ruta inclou guia oficial, assegurança d’accidents, degustació de panses, visita a comerços locals, identificació de plantes, anècdotes i curiositats de cada poble. El preu és de 5€, sent gratis per als menors de 10 anys. Es pot consultar tota la programació en la web www.rutadelsriuraus.es

* Ondara, municipi associat a la Ruta dels Riuraus, té programada la ruta “Riuraus ara i adés”, de 4km, el dissabte 1 d’octubre 2022.

ORGANITZEN: Endèmica Natura i Ruta Dels Riuraus

COL·LABOREN: Tots els Ajuntaments implicats

Publicado en Actualitat, Associacions.