EL CENTRE DE SALUT D’ONDARA INFORMA QUE EL DIA 21 DE FEBRER ES VACUNARÀ A PERSONES MAJORS DE 18 ANYS SENSE CITACIÓ

Des del Centre de Salut d’Ondara s’informa que el proper dilluns dia 21 de febrer 2022, en horari de 16 a 19 hores, es vacunarà amb la tercera dosi de la vacuna contra la covid a persones majors de 18 anys, sense cita prèvia, que poden acudir a vacunar-se encara que no tinguen el SMS, sempre que hagen passat 6 mesos des de l’última dosi de Pfizer o 3 mesos de l’última d’Astrazeneca. Aquesta jornada de vacunació va dirigida a persones de Beniarbeig, Benidoleig i Ondara.

D’altra banda, des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara s’informa que segons les indicacions del Ministeri de Sanitat, es recomana que les persones que han passat el covid recentment es posen la vacuna transcorreguts 5 mesos d’haver superat el covid. Per a això, es podrà sol·licitar cita per a la vacunació al mostrador virtual de Marina Salut o informar-se al seu Centre de Salut.

REGIDORIA DE SANITAT – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.