L’ONDARA TRI-ESPORT ENCETA LA TEMPORADA EN LA LLIGA DE CLUBS DE TRIATLÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Campionat Autonòmic de Duatló per Equips a Xest i Duatló per Relleus Mixte a Castelló de la Ribera
Dimecres 16 de febrer/Redacció Ondara Tri-Esport


El club ondarenc va encetar la temporada al Circuit Ricardo Tormo de Xest el passat mes de gner. Allí es disputava el Campionat Autonòmic de Duatló per Equips i la primera prova puntuable per a la Lliga de Clubs 2022 on participaren en la divisió de promoció.
En aquest cas es tractava d’una modalitat de tipus contrarellotge en la que 6 membres de l’equip havien de realitzar la prova de forma conjunta d’inici a fi. La gestió de l’esforç i el valor d’equip van ser claus en aquesta modalitat.
Al remat, 33ens classificats autonòmics i 8ens de la nostra divisió.
Més recentment, aquest diumenge passat 13 de febrer, Alberic va albergar la segona jornada de la Lliga de Clubs 2022.
En aquest cas, era el torn del duatló per relleus mixtes, una modalitat en la que no havíem participat amb anterioritat i en la que vam poder inscriure, ni més ni menys, que dos equips gràcies a les nombroses incorporacions femenines que ha experimentat el club en aquesta temporada.
Pel que fa als resultats, l’equip A va aconseguir la 35a posició de la carrera i la 11a de la seua divisió (Promoció). Amb els punts aconseguits en Alberic, ens col·loquem en la 11a posició de de la lliga, tant en la classificació masculina com en la femenina. Per altra banda, l’equip B va aconseguir la 36a posició de la cursa OPEN.
➡️ Equip A : Vicent Ginestar, Sílvia Caselles, Lluís Pedrero, Ana Davalos
➡️ Equip B: José Bolufer, Maria Llobell, Jordi Ramis, Lara Ginestar

Cal destacar que en aquesta temporada 2022 el club ondarenc ha apostat per visualitzar l’esport femení en el món de triatló i prova d’això són les triatletes que aporten a cada competició.
La pròxima cita serà al Duatló d’Ontinyent del proper 5 de març puntuable per a la Lliga de Clubs.

*COMUNICAT I IMATGES PROPORCIONADES PER ONDARA TRI-ESPORT

Publicado en Associacions.