L’ALUMNAT DEL PFQB D’OCUPACIÓ DOMÈSTICA DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA PARTICIPA EN UN TALLER DE SEXUALITAT EN L’ESPAI JOVE

Ondara, 11.02.22. Hui, 11 de febrer, l’alumnat del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB) en Ocupació Domèstica, impartit per l’Ajuntament d’Ondara (que està integrat per joves d’entre 16 i 18 anys i compta en el seu equip docent amb Marta Morant i Clara Ortolà), ha pogut gaudir del taller de sexualitat oferit per Maria Crespo, tècnica de promoció de la Igualtat de La Naturadora. Aquest taller s’ha realitzat a l’Espai Jove d’Ondara, organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta, en la qual està integrat el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara.

En aquest taller, han treballat aspectes relacionats amb l’autoestima i la sexualitat positiva, oferint recursos i informació per a respondre els dubtes i els interessos de l’alumnat en una etapa de preocupació pel cos, l’aparença, i la pressió social. A més de la importància de conèixer i saber utilitzar l’assertivitat i el dret a dir «no», així com la responsabilitat sobre les conseqüències de les conductes sexuals.

Des del PFQB consideren que una formació sexual de qualitat és necessària per a fomentar l’autoestima i la sexualitat positiva dels i les joves.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.