L’AJUNTAMENT D’ONDARA HA REBUT HUI UN VEHICLE 100% ELÈCTRIC, COM A SUBVENCIÓ NO DINERÀRIA DE LA DIPUTACIÓ

Ondara, 11.02.22. L’Ajuntament d’Ondara ha rebut hui un vehicle elèctric al 100%, dins de les subvencions no dineràries o en espècie que concedeix la Diputació Provincial d’Alacant. Segons ha confirmat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, aquest vehicle serà destinat a Serveis, Seguretat i Ordre Públic.

L’Ajuntament d’Ondara havia sol·licitat aquest vehicle, dins de la convocatòria de subvencions de la Diputació Provincial d’Alacant, per a vehicles elèctrics purs o etiqueta ambiental ZERO, relativa a Inversions financerament sostenibles, anualitat 2020, publicada en el BOPA de data 20/08/2020, i el cotxe, (un Peugeot 2008), ha arribat hui 11 de febrer.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.