L’AJUNTAMENT D’ONDARA REASFALTA I CONDICIONA EL CAMÍ PEDREGAL, ENTRE LA TRAVESSIA DE LA N-332 I L’AVINGUDA ADOLFO SUÀREZ

Ondara, 14.02.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Urbanisme que dirigeix Francesc Giner, ha dut a terme un projecte de millora per a facilitar l’accessibilitat i funcionalitat al camí Pedregal, ubicat entre l’antiga travessia de la N-332 (en la seua eixida cap al Verger) i l’Avinguda Adolfo Suàrez (la variant de la carretera).

Aquest camí, perpendicular a aquests dos vials, i situat un poc abans d’arribar a la rotonda que connecta la travessia amb Adolfo Suàrez, no estava en bones condicions, i ha sigut pavimentat i condicionat recentment. L’actuació ha tingut un pressupost de 4.876,90 euros (IVA inclòs) i s’ha executat amb pressupost municipal.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.