EL DIUMENGE 20 DE FEBRER SE CELEBRA EL XII GEGANT DE PEDRA A LA SERRA DE SEGÀRIA

  • Aquesta prova es reprèn enguany 2022, després que en 2021 no es poguera celebrar per les restriccions per covid (la darrera edició, la XI, es va realitzar al febrer de 2020)
  • Hi haurà tres modalitats; dos de carrera (es podrà triar entre 14 km o 21 km) i una de caminants (14 km)
  • Per tercera vegada, aquesta prova s’integra en el III Circuit Trail la Marina, que està format per curses en 13 pobles

Ondara, 09.02.22. El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat per al diumenge 20 de febrer de 2022 la marxa i carrera per muntanya XII Gegant de Pedra (GDP XII), que discorrerà per la Serra de Segària. La marxa es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. Els corredors podran triar entre córrer 14 o bé 21 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 14 quilòmetres. La prova ha sigut presentada hui a l’Ajuntament d’Ondara per la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno, i els membres del Club, Mª José Català i Juan Ginestar. Aquesta prova es reprèn enguany 2022, després que en 2021 no es poguera celebrar per les restriccions per covid (la darrera edició, la XI, es va realitzar al febrer de 2020).

Cal destacar que el XII Gegant de Pedra estarà inclòs, per tercera vegada, al III Circuit Trail la Marina, que està integrat per 13 curses en 13 pobles (Xaló, Pego, Gata, Calp, Callosa, Llíber, Pedreguer, Ondara, Senija, Benissa, Benialí, Orba i Confrides). Unes curses que es van iniciar a l’octubre de 2021 i finalitzaran al mes de maig d’enguany 2022.

Les inscripcions per al XII Gegant es poden fer online en la web de www.mychip.es , en l’enllaç https://www.mychip.es/evento/gegant-de-pedra-22 i també de forma presencial a l’oficina d’assegurances Allianz d’Ondara (Avinguda Doctor Flèming 36). La quota d’inscripció és de 15 euros (limitada a 750 participants). L’eixida serà a les 8:30 hores del diumenge 20 de febrer per als corredors que facen 21 quilòmetres (desnivell 1185m); a les 9 hores per als corredors que facen 14 quilòmetres (desnivell 600m), i a les 9:05 hores per als caminants (14 km). L’eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Cal destacar com a novetat d’aquesta edició la col·laboració de Decathlon Ondara. Els participants en el XII Gegant de Pedra podran arreplegar els seus dorsals de la cursa en Decathlon Ondara en el seu horari d’obertura (de 10 a 22 hores) el dissabte 19 de febrer. També es podran arreplegar en la línia d’eixida (Parc de Segària) el diumenge 20 de febrer des de les 7:30 hores.

El XII Gegant de Pedra està organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Mar Chesa ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització d’aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.