TORNEN LES REUNIONS DE LA XARXA SALUT IMPULSADA PER LA REGIDORIA DE SANITAT D’ONDARA

Ondara, 08.02.22. S’han reactivat a Ondara les reunions de la Mesa Local de treball de Xarxa Salut, organitzades a través de la Regidoria de Sanitat (que dirigeix Mª Carmen Velázquez). Després de la seua posada en marxa al gener de 2020, la pandèmia va obligar a suspendre aquestes trobades, que s’han reprès des del passat mes de desembre, havent-se celebrat noves sessions al gener i febrer d’enguany, sent l’última reunió la de la setmana passada.

Aquestes reunions es convocaran a partir d’ara mensualment, el primer dijous de cada mes, a les 18 hores, al Centre Social d’Ondara. La darrera reunió, del passat 3 de febrer, va comptar amb la participació de la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez; Fernando Mut (en representació de Farmàcies/Distribució de medicaments); Rovi Miralles (en representació d’AMADEN); Antònia Lozano (en representació de la gent gran); Mª Carmen Bisquest (en representació de la Junta Local d’AECC) i Juan Vilches; veí de la localitat. En aquesta reunió es va decidir posar en marxa el mapeig de tots els recursos que hi han en Ondara per a fomentar el fer esport, caminar i l’oci. La finalitat es posar en marxa rutes i establir llocs determinats per a fomentar aquestes activitats.

La Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, va agrair la seua participació als components de la Mesa i va recordar que aquestes reunions són de portes obertes, per a que puga participar tota la ciutadania; per això ha convidat a tots els veïns i veïnes d’Ondara a participat, el primer dijous de cada mes, a les 18 hores al Centre Social.ç

Cal recordar que “Espai de Participació Ciutadana de Salut” és un espai de participació ciutadana referent a l’àmbit de la salut. Igual que existeix en altres àrees (festes, igualtat, cultura, etc), des de l’Ajuntament d’Ondara es persegueix l’objectiu de comptar amb una alta participació de persones i col·lectius vinculats, en aquest cas, amb un tema tan important i que afecta tots, com és la salut. Dins d’aquest nou espai participatiu s’emmarca la Mesa de Treball, que es reuneix de forma periòdica per a impulsar accions relacionades amb la salut en la localitat, des de tots els punts de vista possibles.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.