L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA ACOMIADA EN PEU A L’ACTOR VÍCTOR PALMERO, PROTAGONISTA DE “JOHNNY CHICO”

Víctor Palmero va donar vida a prop d’una desena de personatges en una obra que no sols va ser un al·legat contra la LGTBI fòbia, sinó que reivindicà la capacitat de tot ésser humà de ser lliure i de sentir-se en pau amb un mateix

Ondara, 07.02.22. Aquest passat divendres 4 de febrer, dins de la programació per al mes de febrer impulsada la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual), va tindre lloc la representació de l’obra de teatre «Johnny Chico», de Stephen House, interpretada per Víctor Palmero, i dirigida per Eduard Costa. Es tracta d’una obra que ha estat al teatre Lara de Madrid, entre altres importants teatres estatals; una obra que no sols és un al·legat contra la LGTBI fòbia, sinó que reivindica la capacitat de tot ésser humà de ser lliure i de sentir-se en pau amb un mateix. Víctor Palmero va donar vida a prop d’una desena de personatges: el protagonista i tots aquells que interactuen amb ell. El públic de l’Auditori Municipal d’Ondara va gaudir moltíssim amb la interpretació i va ovacionar l’actor, a qui van acomiadar en peu després de més de cinc minuts d’aplaudiments ininterromputs.

Sinopsi Johnny Chico: “És possible fer coincidir el que ets per fora amb el que ets per dins? En Johnny Chico no hi ha ni concessions ni perdó: és la història d’un xic que no quadra ni en la realitat ni en el cos en què viu. No obstant això i a pesar de no encaixar en el món que li rodeja, tracta de sobreviure, buscant el mateix que busquem tots i totes: ser amat i acceptat. Cada dos dies una persona homosexual és assassinada per actes vinculats a l’homofòbia; i encara hui hi ha agressions freqüents, perpetrades per individus o grups, o per individus amb problemes d’identitat sexual amb ells mateixos. Johnny Chico és, sens dubte, una víctima més d’aquests comportaments que escoltem cada dia en les notícies”. Un valent monòleg de l’autor australià Stephen House que tracta el conflicte d’identitat personal i sexual que viu un jove marginal, que tracta de subsistir en una gran ciutat nouvingut d’un poble, escapant de la violència familiar i la incomprensió. Pinzellades de tendresa, humor, cruesa i emoció, però sobretot de realitat, componen aquesta obra.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#CulturaSegura

#Ondara

Publicado en Actualitat, Cultura.