L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UN OR (INFANTIL) I UNA PLATA (BENJAMÍ) EN LES FINALS AUTONÒMIQUES JECV DE FRONTÓ PARELLES

Arnau Mas i Dani Serra en infantil guanyen l’or, i Marc Domènech i Unai Forqués en benjamí, la plata autonòmica

Ondara, 07.02.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar aquest passat diumenge 6 de febrer al Frontó Municipal José Ventura Salvador d’Almussafes (València) en les finals autonòmiques de frontó parelles dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir l’or autonòmic en la categoria infantil amb la parella integrada per Arnau Mas i Dani Serra, i la plata en la categoria benjamí amb la parella integrada per Marc Domènech i Unai Forqués. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pels bons resultats aconseguits.

QUADRE D’HONOR

BENJAMÍ

1º Vinalesa

2º Ondara

3º Meliana

4º Almenara

ALEVÍ

1º Meliana

2º Sella-Relleu

3º El Genovés

4º Onda

INFANTIL

1º Ondara

2º Oliva

3º Meliana B

4º Vila-real

CADET

1º Massamagrell

2º El Puig

3º Beniarbeig-El Verger

4º Castelló

JUVENIL

1° Beniarbeig-El Verger

2° Moixent

3° El Puig

4° Vila-real

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.