FINS AL 28 DE FEBRER, ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ ITINERANT «L’ART A LA MARINA ALTA», AMB OBRES DE 24 ARTISTES DE LA COMARCA, A LA CASA DE CULTURA I LA TORRE DEL RELLOTGE

Ondara, 07.02.22. Dijous passat 3 de febrer es va inaugurar a Ondara l’exposició itinerant «L’Art a la Marina Alta», emmarcada en la programació cultural d’Ondara per a aquest mes de febrer.

«L’Art a la Marina Alta» mostra les obres de 24 artistes de la comarca, i es podrà contemplar a la Torre del Rellotge i a la Casa de Cultura d’Ondara fins al 28 de febrer, organitzada amb la col·laboració de la Fundació Baleària, dins del conveni «Llotges de la Cultura». L’acte d’inauguració de dijous passat va comptar amb la participació dels artistes de la comarca que exposen en aquesta mostra, i amb la presència de l’Alcalde, José Ramiro, i de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual.

Les visites a la exposició itinerant «L’Art a la Marina Alta» es poden realitzar en horari de Casa de Cultura. Les obres exposades són molt eclèctiques i de diferents estils.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.