EL DILLUNS 7 DE FEBRER DE 2022, NOVA DONACIÓ DE SANG AL CENTRE SOCIAL TRINI REYES D’ONDARA

Ondara, 27.01.22. El dilluns dia 7 de febrer de 2022 es realitzarà una nova donació de sang a Ondara, serà en horari de 17 a 20:30 hores. La donació se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat d’Ondara, Mª Carmen Velázquez. En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. Als donants se’ls atendrà amb totes les garanties del protocol en prevenció de covid-19.

Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

El Centre de Transfusió continua necessitant a hores d’ara més entrada de sang, ja que s’està necessitant enviar més unitats de sang als hospitals.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.