L’ALUMNAT DEL PFQB D’OCUPACIÓ DOMÈSTICA DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA VISITA L’ESPAI JOVE

Ondara, 26.01.22. L’alumnat del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB) en Ocupació Domèstica, impartit per l’Ajuntament d’Ondara (i que està integrat per joves d’entre 16 i 18 anys) acompanyat del seu equip docent, Marta Morant i Clara Ortolà, va visitar ahir 25 de gener les instal·lacions del nou Espai Jove d’Ondara, que ha obert recentment les seues portes.

Els tècnics de l’Espai Jove, Pedro i Mari, els van mostrar les tres plantes de l’edifici, i van poder gaudir de l’àrea recreativa de la segona planta, del futbolí, del tennis taula, de la taula d’air-hockey i de l’espai de música, on es pot practicar el piano i la guitarra.

Els/les alumnes i professores del PFQB van conèixer els horaris del centre i van descobrir que és un lloc on poder reunir-se i fer treballs; on tenen accés a Internet per via wifi; i disposen de préstec de tauletes i ordinadors digitals a l’edifici per a connectar-se i fer qualsevol tipus de treball que necessiten. En definitiva, un espai per a joves, que ofereix moltes oportunitats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.