SINMA ONDARA COMPTA AMB NOVA COBERTA PER A LA NAU DEL PUNT DE RECOLLIDA

La seua instal·lació, al costat de la nau de SINMA (carrer Tomas Edison), aportarà millores operatives al servei de recollida

Ondara, 27.01.22. El Regidor delegat de l’empresa municipal SINMA Ondara, Francesc Giner, ha informat que SINMA compta des d’ara amb una nova coberta en la nau del Punt de Recollida (carrer Tomas Edison), amb la intenció que els camions del servei d’arreplegada puguen aparcar a cobert, al mateix temps que permetrà la continuïtat del treball en la zona exterior del punt de recollida amb independència de la situació climatològica.

De moment s’ha culminat ja la primera fase del projecte, amb la fabricació i instal·lació de l´estructura metàl·lica i la coberta. Aquesta setmana comença la fase II del projecte, amb la substitució del paviment interior i l´adequació, reforma i millora visual exterior de la nau. Tot aquest projecte està íntegrament finançat per SINMA, amb fons del seu pressupost de 2021.

La nau augmentarà un 40 % la superfície coberta, que arribarà un total de 1.000 m2, amb tots els beneficis que això comportarà per tal d’amortitzar la despesa (totes les millores operatives que aporta, entre elles augmenta l’eficiència dels treballadors; reduirà el manteniment de vehicles; augmentarà la duració dels camions, etc…), a més de la revalorització i la millora de les instal·lacions municipals, segons ha recalcat Francesc Giner.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.