SERVEIS SOCIALS MILLORA LA PROTECCIÓ DELS EQUIPS INTERACTIUS DEL CENTRE SOCIAL

Ondara, 26.01.22. Des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per M.ª Carmen Velázquez, s’han realitzat una sèrie de millores a les instal·lacions del Centre Social Trini Reyes d’Ondara. La setmana passada van culminar les actuacions per instal·lar un sistema de protecció de l’equipament interactiu del centre.

Aquest muntatge ha consistit en un tancament per a protegir la pantalla digital que tots els usuaris del centre utilitzen cada dia per a dur a terme activitats cognitives en la sala d’actes, emmarcades en els tallers per a gent gran que impulsa la Regidoria del Major. La instal·lació s’ha millorat per a evitar als usuaris qualsevol caiguda o accident menor que es poguera produir, al mateix que s’aposta per la dinamització dels material que disposa el Centre Social.

La Regidora del Major, Mª Carmen Velázquez, ha indicat la seua satisfacció amb el resultat de petites accions com aquesta, que contribueixen al manteniment dels edificis públics.

Aquesta millora s’ha efectuat a càrrec de la partida de manteniment i reparació d’edificis municipal , i per a dur a terme l’actuació s’ha contractat a una empresa local (pertanyent a la borsa de proveïdors, dins del de pla de Reactivació Econòmica per a proveïdors locals).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.