ONDARA CONNECTA AMB FIBRA ÒPTICA ELS PRINCIPALS EDIFICIS MUNICIPALS

  • Gràcies a aquesta connexió es tindrà més seguretat en els sistemes interns, i se centralitzaran les connexions amb un millor servei d’alta disponibilitat

Ondara, 20.01.21. L’Ajuntament d’Ondara està duent a terme un projecte consistent a unir mitjançant xarxa privada de fibra òptica els edificis municipals de l’Ajuntament, Casa de Cultura, Policia Local, Espai Jove, Espai Català, Parc Comercial i Piscina/Pavelló (aquestes dues últimes mitjançant radioenllaç). Gràcies a aquesta connexió privada, es tindrà més seguretat en els sistemes interns, i se centralitzaran les connexions amb un millor servei d’alta disponibilitat, optimitzant el servei actualment contractat, i complint amb les bones pràctiques de l’ENS (Esquema Nacional de Seguretat), segons ha informat l’Alcalde, José Ramiro.

Els punts de desplegament de FFTTH (fibra òptica), estan també integrats amb la Guia Smart City d’Ondara. Gràcies a aquest desplegament s’està realitzant també un projecte CCTV intel·ligent per a millorar la seguretat ciutadana en la via pública i el parc comercial, amb cambres intel·ligents que analitzen les imatges per a lectura de matrícules, incidències en la via publica, i inclús, es podran posar en un futur en els aparcaments per a visualitzar mitjançant Apps intel·ligents quantes places queden lliures o ocupades.

Les obres per a instal·lar la fibra òptica, realitzades aquestes últimes setmanes, han inclòs la creació de rases, que ja s’han realitzat, i la realització d’una sèrie de millores urbanístiques en l’àrea de la plaça del Convent i Carlos Arniches. Està previst que la fibra òptica es connecte la primera setmana de febrer.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.