ONDARA MILLORA EL PASSEIG AL COSTAT DEL RIU ALBERCA, BAIX DEL PI DE LA PLAÇA DEL CONVENT/CARLOS ARNICHES, AMB LA CREACIÓ D’UNA NOVA VORERA I LA REORDENACIÓ DELS APARCAMENTS

Les obres per a instal·lar la fibra òptica han permès realitzar una millora urbanística demandada pels veïns: la creació d’una vorera que continua la del Pont del Prado i enllaça amb Carlos Arniches, creant una zona accessible de mirador sobre el riu, així com la reorganització de places d’aparcament a la Plaça del Convent

Ondara, 20.01.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Urbanisme que dirigeix Francesc Giner, està duent a terme un projecte de millora urbana per a facilitar l’accessibilitat i funcionalitat en l’àrea de la Plaça del Convent, Pont del Prado i carrer Carlos Arniches. L’actuació s’està executant arran de les obres de connexió amb fibra òptica dels edificis municipals.

Les obres per a instal·lar la fibra òptica, realitzades aquestes últimes setmanes, han permès la creació d’una nova vorera, que s’està construint eixint del pont del Prado, i que connecta amb el passeig de vianants que està al costat de la barana del riu del carrer Carlos Arniches. Fins ara, la vorera del pont del Prado no tenia continuïtat, i aquesta actuació era un demanda veïnal per a millorar l’accessibilitat dels vianants, de carrets i de persones amb mobilitat reduïda. Amb la nova vorera que s’està creant en aquest tram del carrer Carlos Arniches (just davall del banc de pedra que està al costat del llit del riu Alberca) s’aconsegueix dotar d’un àrea-mirador a aquesta zona, al mateix temps que es dóna continuïtat al passeig de vianants de Carlos Arniches pegat al riu i es connecta peatonalment amb el pont del Prado.

Les obres (realitzades al costat del gran pi que hi ha ubicat en la zona), estan incloent la reorganització de les places d’aparcament en la Plaça del Convent/Carlos Arniches, amb la dotació de 3 places d’aparcament, que seran per a vehicles oficials en horari de l’Ajuntament, i que estaran a disposició de la ciutadania en general fora de l’horari de l’administració. També es crearà un espai per a aparcament de motos.

Obres de reforma: ⤵⤵

Publicado en Actualitat, Ajuntament.