LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS D’ONDARA ORGANITZARÀ UN MIG ANY DE SANT JAUME ADAPTAT A LES ACTUALS CIRCUMSTÀNCIES PER ALTA INCIDÈNCIA

L’actuació de l’orquestra No Comment a la Plaça de Bous s’ajorna per a poder realitzar-se en unes pròximes dates més favorables, en una Festa Santjaumera

Ondara, 18.01.22. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida por Miguel Gomis, reprèn enguany 2022 els actes de la festa del Mig Any de Sant Jaume, que en 2021 no es van poder celebrar per les restriccions pel covid. No obstant això, l’alta incidència actual per covid a Ondara i a la comarca, desaconsellen celebrar el principal acte que estava previst per al Mig Any: l’actuació de l’orquestra No Comment a la Plaça de Bous. Per aquest motiu, aquesta actuació s’ajorna per a poder realitzar-se en unes pròximes dates més favorables, en una Festa Santjaumera a realitzar quan la sisena onada i les xifres d’incidència permeten celebrar l’acte amb més seguretat.

Malgrat d’això, la resta d’activitats programades per la Regidoria de Festes i Tradicions per al Mig Any de Sant Jaume 2022, si que es podran celebrar, seguint totes les mesures de seguretat; en concret, els actes per al públic infantil i les partides de raspall. El Mig Any de Sant Jaume es realitzarà el dissabte 29 de gener 2022. A les 12 hores hi haurà parc infantil i bou mecànic al Prado. A les 16 hores, hi haurà carretons a la Plaça de Bous (estaven prevists enfront de l’Ajuntament com en anys anteriors, però finalment es realitzaran a la Plaça on s’ofereix més distància de seguretat). I a les 17 hores hi haurà les tradicionals partides de pilota, en la modalitat de raspall, al Trinquet Municipal.

El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha convidat a la ciutadania a viure el Mig Any de Sant Jaume amb seguretat donades les actuals circumstàncies, i ha emplaçat a la població a participar més endavant en la festa amb l’orquestra que tindrà lloc quan siga més oportuna la seua celebració.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.