CELEBRACIÓ DE SANT ANTONI 2022 A ONDARA AMB CANVIS DEGUT A L’ALTA INCIDÈNCIA PER COVID

La Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, que organitza aquest cap de setmana del 22 i 23 de gener 2022 els actes de Sant Antoni a Ondara, ha anunciat una sèrie de canvis en la programació degut a l’alta incidència per covid al poble.

S’han retirat els actes que suposaven estar sense mascareta (el sopar) i la benedicció d’animals no es realitzarà de forma estàtica enfront del Prado, sinó que el rector beneirà les mascotes al seu pas en el recorregut pel poble.

El programa de Sant Antoni 2022 a Ondara és el següent:

Dissabte 22 de gener

16 h. Cercavila pel poble (baixada de l’arbre, del Sanchis fins al Prado, per Ronda Generalitat)

17 h. Arribada al Prado

20 h. Inici Foguera

Diumenge 23 de gener

9 h. Missa al Convent

10 h. Cercavila i Benedicció d’animals (el Rector beneirà els animals durant el recorregut pel poble).

Recorregut pel poble per a la benedicció dels animals d’aquest diumenge 23 de gener:

Prado, Ronda Generalitat, Sant Jaume, Dénia, Lepanto, Ramón i Cajal, Oscar Esplà, Antonio Ramos Carratalà, Avda. Marina Alta, Miguel de Cervantes, Pintor Murillo, Avda. Alacant, Gonzalo Ortolá, Constitució, Dr, Albalat, Pizarro, Marjals, Joan Gil, Berenguer de Palau, Menendez Pidal, José Iturbi, Plaça 9 d’Octubre, Sant Lluís, Alcalde Salvador Cabrera, Germanies, Avda. Alacant, Sant Jaume, Verge del Roser, Major, Sant Vicent, Puríssima, El Verger, Nacions sense Estat, Mestra Joaquina Gavilà, Verge de la Soledat, Doctor Fléming, Escortxador i Església.

Col·labora: Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara

Publicado en Actualitat, Associacions.