EL DIVENDRES 4 DE FEBRER, JOHNNY CHICO, DE STEPHEN HOUSE, A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

Una obra que no sols és un al·legat contra la LGTBI fòbia, sinó que reivindica la capacitat de tot ésser humà de ser lliure i de sentir-se en pau amb un mateix

Ondara, 19.01.22. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha programat per al divendres 4 de febrer 2022 a les 20:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara una obra de teatre que ha estat al teatre Lara de Madrid, entre altres importants teatres estatals; es tracta de l’obra «Johnny Chico», de Stephen House, interpretada per Víctor Palmero, i dirigida per Eduard Costa. El preu és de 7 euros i les entrades es podran adquirir a la web www.agendaondara.es :

https://agendaondara.es/evento/14369-teatre-johnny-chico

Johnny Chico: És possible fer coincidir el que ets per fora amb el que ets per dins? En Johnny Chico no hi ha ni concessions ni perdó: és la història d’un xic que no quadra ni en la realitat ni en el cos en què viu. No obstant això i a pesar de no encaixar en el món que li rodeja, tracta de sobreviure, buscant el mateix que busquem tots i totes: ser amat i acceptat.

Cada dos dies una persona homosexual és assassinada per actes vinculats a l’homofòbia; i encara hui hi ha agressions freqüents, perpetrades per individus o grups, o per individus amb problemes d’identitat sexual amb ells mateixos. Johnny Chico és, sens dubte, una víctima més d’aquests comportaments que escoltem cada dia en les notícies. I nosaltres veiem i contemplem la desgràcia de Johnny com a mers espectadors; no li ajudem a eixir d’ella: deixem que seguisca angoixat, perdut i sense rumb. Què passaria si fórem un de nosaltres mateixos? O algú de la nostra família o entorn?

Un valent monòleg de l’autor australià Stephen House que tracta el conflicte d’identitat personal i sexual que viu un jove marginal, que tracta de subsistir en una gran ciutat nouvingut d’un poble, escapant de la violència familiar i la incomprensió. Pinzellades de tendresa, humor, cruesa i emoció, però sobretot de realitat, componen aquesta obra en què Víctor Palmero dóna vida a prop d’una desena de personatges: el protagonista i tots aquells que interactuen amb ell. Edat mínima recomanada: 16 anys.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#CulturaSegura

#Ondara

Publicado en Actualitat, Cultura.