EL DILLUNS 3 DE GENER DE 2022, PRIMERA DONACIÓ DE SANG DE L’ANY AL CENTRE SOCIAL TRINI REYES D’ONDARA

Ondara, 23.12.21. El dilluns dia 3 de gener de 2022 es realitzarà la primera donació de l’any nou a Ondara, serà en horari de 17 a 20:30 hores. La donació se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat d’Ondara, Mª Carmen Velázquez. En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. Als donants se’ls atendrà amb totes les garanties del protocol en prevenció de covid-19.

Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

El Centre de Transfusió continua necessitant a hores d’ara més entrada de sang, ja que en aquestes dates nadalenques, s’està necessitant enviar més unitats de sang als hospitals.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.