EL BAR CENTRE SOCIAL GUANYA PER SEGON ANY CONSECUTIU EL CONCURS DE LA RUTA DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA

La tapa guanyadora del concurs va ser «Figatell de sépia sobre all i oli de frambuesa, wakame i picadeta d’ametla» del Bar Centre Social

La segona tapa més votada del concurs va ser «Crujiente de rabo de toro con puré trufado» del Bar Tia Maria

Ondara, 01.12.21. El Regidor de Participació i d’Associacionisme de l’Ajuntament d’Ondara, Miguel Gomis, ha donat a conèixer que el primer premi del II Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2021 és per al Bar Centre Social. La seua tapa, «Figatell de sépia sobre all i oli de frambuesa, wakame i picadeta d’ametla» , ha estat la més votada del concurs per les persones que han degustat les tapes participants. Aquesta tapa del Bar Centre Social ha aconseguit 629 punts. Es dóna la circumstància que en 2020, aquest mateix establiment ja va ser el guanyador del concurs de tapes de la fira d’Ondara. La segona tapa més votada del concurs d’enguany ha estat «Crujiente de rabo de toro con puré trufado» del Bar Tia Maria, que ha aconseguit 539 punts.

Aquest divendres 3 de desembre es lliuraran els premis als bars guanyadors; 400 euros i trofeu per al bar de la tapa guanyadora, el Bar del Centre Social, i 200 euros per al segon classificat, el Bar Tia Maria.

D’altra banda, el concurs de tapes de la Fira també comptava amb el sorteig d’un sopar per a 2 persones en el bar guanyador, que es va sortejar entre totes les persones que havien completat el 70% de les tapes de la ruta. Aquest premi ha sigut per Antònia Domènech, d’Ondara.

Cal recalcar que el II Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara s’ha celebrat del 13 al 28 de novembre 2021, en els propis locals participants. En el II Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2021 van participar 9 bars i restaurants locals: Centre Social, La Xata de Sole, La Parada, Tasta’m, Gallego, Cafè Sendra, El Bosc, Bar Prado, i Bar Tia Maria.

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.