COMUNICAT BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA AMB MOTIU DEL 25 DE NOVEMBRE

Ondara, 30.11.21. Amb motiu de la commemoració el passat 25 de novembre del Dia Internacional per l’eliminació de les Violències contra les Dones, des de Biblioteca Municipal d’Ondara envien aquest comunicat sobre el Racó d’Igualtat a la Biblioteca Municipal:

RACÓ D’IGUALTAT” – BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA

«El principi d’Igualtat és un dels pilars fonamentals per al desenvolupament i avanç de la societat en general. Per això, el nostre compromís amb la Igualtat d’oportunitats entre dones/homes i tot el que comporta, és una constant en les nostres activitats bibliotecàries.

L’objectiu es atendre a la pluralitat de la societat des de la perspectiva del gènere i respecte a la diversitat en totes les edats (infantil, juvenil i adults).

La Desigualtat i la Violència, entre altres problemes de gènere, només es poden combatre amb una bona formació al respecte.

La nostra Biblioteca Municipal compta amb un espai molt especial: el gran Racó d’Igualtat, amb variada bibliografia que ens permet conèixer, visibilitzar, consultar i afrontar les desigualtats existents entre homes/dones/color/sexe,classes socials/ètniques,…etc.

Animen a tot el públic en general a què visiteu el nostre espai d’Igualtat a la Biblioteca, i proposem com a repte, llegir-se un llibre del Racó d’Igualtat, lloc de tots i per a tots.

Vos esperem!»

Publicado en Actualitat, Cultura.