DES D’AQUESTA SETMANA, EL CARRER SANCHIS GUARNER TINDRÀ UNA ÚNICA DIRECCIÓ PER A POSAR EN MARXA EL CARRIL BICI

Només es podrà circular en direcció des del carrer Joan Gil cap a l’Avinguda d’Alacant; la circulació en sentit Av.Alacant – Joan Gil caldrà fer-la pel carrer Gonzalo Ortolà

També es reordenarà el trànsit i les places d’aparcament en l’entorn del parc Marjals

Ondara, 30.11.21. L’Ajuntament d’Ondara ha informat que des d’aquesta setmana, el carrer Sanchis Guarner passarà a ser d’una única direcció (direcció des de Joan Gil cap a l’Avinguda d’Alacant). El motiu és el començament de les obres per a la posada en marxa del carril bici que es va a crear en un lateral d’aquest vial, amb la consegüent eliminació d’una de les dues direccions del carrer Sanchis Guarner. A causa d’aquest canvi en la circulació, es prega als conductors que estiguen atents a la nova senyalística d’única direcció del carrer Sanchis Guarner, que afecta també la circulació dels carrers adjacents (Avinguda de l’Oest i carrer Constitució). La implantació de la direcció única i de les obres per a l’obertura del carril bici es produirà aquesta mateixa setmana.

L’actuació redirigirà el trànsit en convertir el carrer Sanchis Guarner en carril d’única direcció per a poder instaurar el carril bici. De manera que l’accés des de l’Avinguda d’Alacant en direcció cap a Joan Gil s’haurà de realitzar pel carrer Gonzalo Ortolà (paral·lel al carrer Sanchis Guarner). Aquestes obres executaran un carril bici independent de dos sentits mitjançant separadors de carril, que discorre des de l’Avinguda d’Alacant pel carrer Sanchis Guarner. L’actuació motivarà la reordenació de la circulació amb la creació d’una única direcció al costat del parc infantil Marjals, per a major seguretat en l’entorn d’aquesta zona infantil. A més, es deixarà una línia d’aparcament i es reordenaran les places de pàrquing en un únic lateral del carrer Sanchis Guarner. Les obres són necessàries per a dotar a l’àrea de les condicions de seguretat i funcionalitat en la zona per als usuaris de bicicletes.

Cal destacar que les obres estan emmarcades en el projecte IVACE II, previst per a executar-se en la zona Marjals – Avinguda d’Alacant. El projecte està sufragat per la Generalitat Valenciana (IVACE – Institut Valencià de Competitivitat Empresarial). La millora de les condicions de Marjals i Av. Alacant (Fase II) és un projecte de millora en la mobilitat urbana, amb carril bici; millora de zones verdes, recorreguts biosaludables i millora paisatgística i mediambiental, i de millora viària amb habilitació de voreres més àmplies; senyalització i identificació de carrers, senyalització horitzontal i vertical de trànsit. L’import total del projecte és de 219.660,16 euros per a la millora de Marjals i Avinguda d’Alacant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.