ONDARA TANCA UN MES DE NOVEMBRE DEDICAT A LA FIRA DE FIRES AMB LA FIRA D’ANIMALS, LA RUTA TEATRALITZADA, LA FIRA D’ATRACCIONS, EL CONCURS DE TAPES I EL CIRCUIT D’EDUCACIÓ VIÀRIA

Malgrat el vent, s’ha celebrat la Fira d’Animals a la plaça de bous, ha continuat la Fira d’Atraccions i el Concurs de Tapes; s’ha fet la Ruta Teatralitzada a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre pel casc històric el dissabte; i el circuit d’educació viària el diumenge dins del Prado

Ondara, 29.11.21. Ondara ha viscut aquest passat cap de setmana la celebració de l’últim cap de setmana de la Fira d’Ondara 2021; la Fira de Fires des de 1690, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica d’Ondara. Aquest cap de setmana del 27 i 28 de novembre hi ha continuat la Fira d’Atraccions (ubicada al carrer Nacions Sense Estat); el II Concurs de Tapes Fira d’Ondara (en els propis establiments locals), i s’ha celebrat la Fira d’Animals a la Plaça de Bous, organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, que ha comptat amb tot tipus d’animals equins, aus, mostres de carros i carrosses, i exposicions fotogràfiques de tir i arrossegament.

A més, aquest passat dissabte s’ha realitzat la interessant i educativa Ruta teatralitzada pel casc històric d’Ondara a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre, que, titulada «Vides i temps del nostre poble», sota la direcció de Rosa Catalán, ha aconseguit endinsar al públic en la història local a través de grans interpretacions, amb un vestuari d’acord amb l’època, visitant els llocs més emblemàtics del patrimoni d’Ondara.

La Comissió de la Soledat 2022 també ha tornat a estar present en la fira, amb les seus parades de venda de dolços i salats instal·lades dins del Prado.

A més, des de la Policia Local d’Ondara (unitat de Grup Educació Viària Agent Tutor (GEVAT), es va tornar a instal·lar ahir diumenge el circuit d’educació viària per a xiquets i xiquetes, amb carrils, senyals de circulació, semàfors, passos de vianants, etc., en aquesta ocasió, a l’interior del Prado (per a més seguretat enfront de les condicions meteorològiques, principalment a causa del vent, es va realitzar el circuit a cobert).

D’altra banda, el II Concurs de Tapes 2021 Fira d’Ondara ja ha culminat, després de tres intensos caps de setmana de celebració en els propis bars i restaurants locals. Han participat enguany 9 bars i restaurants: Centre Social, La Xata de Sole, La Parada, Tasta’m, Gallego, Cafè Sendra, El Bosc, Bar Prado, i Bar Tia Maria. Pròximament es farà públic el nom dels bars guanyadors del concurs de tapes (amb la primera i segona tapa més votada).

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.