L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA ACOMIADA EN PEU A L’ACTRIU PAULA LLORENS I A L’ACTOR SERGIO CABALLERO

Van interpretar l’obra “L’Albraçada dels cucs” de la companyia Cactus Teatre

Ondara, 30.11.21. Aquest passat dissabte 27 de novembre, dins de la programació cultural d’Ondara emmarcada al projecte La Joia de la Cultura per a fer “cultura segura”, i englobada en la programació especial que ha impulsat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) amb motiu de la Fira d’Ondara 2021, va tindre lloc la representació de l’obra de teatre «L’abraçada dels cucs» de la companyia teatral Cactus Teatre, l’últim treball de l’actriu Paula Llorens, autora també del text teatral. Llorens protagonitza l’obra, junt amb Sergio Caballero, director de l’espectacle, un dels actors i directors teatrals més coneguts de la Comunitat Valenciana i la resta del país gràcies al cine i la televisió. El públic de l’Auditori Municipal d’Ondara va gaudir moltíssim amb la interpretació i va ovacionar els actors.

Acabada d’estrenar en la mostra de Teatre d’Alcoi, “L’abraçada dels cucs” és una comèdia sobre la mort convertida en un cant a la vida. Fa dos anys que la dramaturga valenciana Paula Llorens va escriure “L’abraçada dels cucs”, però no havia trobat la manera de posar sobre l’escenari un tema tan complex. I és que el que es narra en aquesta tragicomèdia és la història de dues persones que estan decidides a posar fi en les seues vides.

Sinopsi:

«Miguel, un professor de literatura amant de Larra que odia els joves, desperta un dia en la mateixa habitació d’hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure.

En realitat, ambdós detesten la seua vida i el món en general, per això, tractaran d’eixir d’ací i acabar amb el que havien començat. Ara bé, per a fer-ho, per a poder-se anar, hauran d’enganyar a la seua doctora i fingir que estan bé. El que no saben és que serà en eixe tipus de ‘metamorfosi’ que experimentaran quan a poc a poc començaran a sentir empatia i estima l’un per l’altre. Un fet que possiblement els canviarà la vida.»

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.