ÚLTIM CAP DE SETMANA DE LA FIRA DE FIRES D’ONDARA 2021

Dissabte 27 i diumenge 28 de novembre continuarà la Fira d’Atraccions i el Concurs de Tapes; hi haurà Fira d’Animals a la Plaça de Bous; Ruta Teatralitzada el dissabte; i circuit d’educació viària el diumenge

Ondara, 25.11.20. Ondara viurà aquest cap de setmana la celebració de l’últim de setmana de la Fira d’Ondara 2021; la Fira de Fires des de 1690, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica d’Ondara. Aquest cap de setmana del 27 i 28 de novembre continua la Fira d’Atraccions; el II Concurs de Tapes Fira d’Ondara en els propis establiments locals, i es farà la Fira d’Animals a la Plaça de Bous (que es va ajornar el passat cap de setmana per motius climatològics). A més, se celebrarà aquest dissabte 27 de novembre a les 11 hores la Ruta teatralitzada pel casc històric d’Ondara a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre (prevista per al passat diumenge, i que es va ajornar per les pluges), i aquest diumenge 28 de novembre es tornarà a instal·lar el circuit d’educació viària al carrer Vicent Andrés Estellés, al costat del Prado.

Aquest cap de setmana continuarà la fira d’atraccions, ubicada al carrer Nacions Sense Estat. La Comissió de la Soledat 2022 també tornarà a estar present en la fira, amb les seus parades de venda de dolços i salats instal·lades a l’exterior del Prado. A més, des de la Policia Local d’Ondara, a través de la unitat de Grup Educació Viària Agent Tutor (GEVAT), es tornarà a instal·lar aquest diumenge 28 de novembre el circuit d’educació viària per a xiquets i xiquetes, amb carrils, senyals de circulació, semàfors, passos de vianants, etc., al carrer Vicent Andrés Estellés (el circuit de diumenge passat es va veure afectat per la climatologia, i es torna a instal·lar per a donar una nova oportunitat de participar als xiquets i xiquetes d’Ondara).

D’altra banda, cal recordar que el II Concurs de Tapes 2021 Fira d’Ondara es realitza fins aquest diumenge 28 de novembre en els propis bars i restaurants locals. En el II Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2021 participen 9 bars i restaurants locals: Centre Social, La Xata de Sole, La Parada, Tasta’m, Gallego, Cafè Sendra, El Bosc, Bar Prado, i Bar Tia Maria. Cada establiment participant ha elaborat una tapa per a participar en el concurs, on el seu preu de venda serà de tapa més una canya de cervesa o una copa de vi, per un preu tancat de 3 euros.

Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara s’ha elaborat també una potent programació cultural per a la Fira de Novembre 2021. Aquest darrer cap de setmana de novembre destaca el concert de Santa Cecília de la Unió Musical d’Ondara (diumenge 28 de novembre a les 12 hores a l’Auditori); així com l’obra teatral de “Cactus Teatre” el dissabte 27 de novembre a les 20 hores a l’Auditori Municipal.

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.